Dit zijn de 4 leukste vakantiebestemmingen!

Op vakantie gaan, daar kijk je het hele jaar lang erg hard naar ut. Een periode van heerlijk nietsdoen en volop genieten. Dat heeft iedereen wel verdiend na een jaar lang hard werken. Een vakantieplannen begint al goed op voorhand en is vaak leuk om te doen. De eerste vraag die naar boven komt is vaak de bestemming. Er zijn zoveel leuke landen om te ontdekken dus waar ga je deze vakantie weer naartoe? Wij zetten de leukste vakantiebestemmingen even op een rij.

Bella Italia

Met al het aanbod in vakanties kan het erg moeilijk zijn om een keuze te maken voor jou volgende vakantie. Wanneer je geen checklist hebt als het op vakanties aankomt, maar gewoon ergens naartoe reist waar je op dat moment zin in hebt, moet je Italië overwegen. Het is en blijft een prachtig land waar je de bekende mooie plekjes zoals Florence, Pisa, en Toscane kan gaan bezoeken, maar evengoed heb je de minder bekende plekjes zoals Puglia en Umbrië. Waar je ook naartoe gaat in Italië, het is er altijd wondermooi en heerlijk om te vertoeven.

Frankrijk

Het zuiden van Frankrijk, het is en blijft altijd een voltreffer om met vakantie te gaan. Wil je eens een ander stukje van het populaire vakantieland ontdekken? Dan kan je voor het mooie Bretagne gaan. De hoofdstad Rennes is echt de moeite, alsook de havensteden St. Malo en Brest. Sfeervolle steden en ook de 2500 kilometer kust zijn de moeite waard. Leuke strandjes, prachtige natuurwonderen en de indrukwekkende kliffen. Een ding is zeker, in Bretagne zal je je niet vervelen!

China

Een vakantieland dat je misschien niet meteen op het lijstje zal verwachten is China. Iedereen kent dit land als een immens land dat wel openstaat voor veranderingen. Toch zijn er heel wat zaken die dolle pret blijven wanneer je een vakantie plant naar dit overweldigende land. Denk maar aan een bezoek aan Shanghai, metropool Chengdu en natuurlijk Beijing niet te vergeten. Je kan er in China een onvergetelijke vakantie van maken en het leuke is dat je per boot, trein en fiets kan reizen! Een hele beleving die je je nog heel lang zal blijven herinneren.

Marokko

Altijd al eens de grootste moskee ter wereld willen zien? Dan moet je naar Casablanca in Marokko afreizen! Marokko ligt op nog geen 15 kilometer van Spanje en er valt heel wat te beleven. Geniet van Marrakesh, Meknès, Rabat en Fès. En wanneer het even kan, geniet aan de rand van de Sahara van het slapen tussen de kamelen en onder een prachtige sterrenhemel.